Oproep! Steun de verkiezingscampagne actief, help mee flyeren!

Door Rob Bliekendaal op 14 januari 2018

Voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 worden op dit moment door het campagneteam flyers ontworpen. Deze worden net zo kleurrijk als de verkiezingsposter. We moeten in 2018 een goede uitslag bij de verkiezingen halen. Het geluid van de PvdA is en blijft belangrijk. Het campagneteam kan het niet alleen. We hebben bij de verspreiding van de flyers en andere activiteiten in de komende maanden dringend de steun van onze leden en vrijwilligers nodig.

Het campagneteam doet dan ook een dringende oproep aan allen om ons te helpen met het verspreiden van de flyers. Wij proberen het zo te organiseren dat de vrijwilligers de flyers in hun eigen buurt kunnen verspreiden.

We verwachten dat er twee à drie keer een flyer zal worden rondgebracht in de periode van 15 jan – 21 mrt 2018.

Wij hopen te kunnen rekenen op uw steun!

Meldt u aan met uw adresgegevens & telefoonnummer bij het campagneteam per email: r.bliekendaal@ziggo.nl

Met vriendelijke groet,
Campagneteam PvdA Zeist

Rob Bliekendaal

Rob Bliekendaal

Even voorstellen Rob heeft een stevige bedrijfskundige studieachtergrond, in het dagelijks leven werkt hij als Projectmanager op gebied van ICT, Finance, Marketing. Jarenlang betrokken als bestuurslid in de ondernemingsraad, tevens als kaderlid FNV, en inmiddels ook tiental jaren betrokken als secretaris van Stichting Dorpshuis Austerlitz. Zijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, zwemmen, tuinieren, zeilen, lezen, muziek,

Meer over Rob Bliekendaal