Bedankt!

27 maart 2018

De PvdA Zeist dankt de Zeistenaren die op 21 maart toch op de PvdA hebben gestemd. We zijn de kleinste partij van Zeist geworden met 1 zetel in de gemeenteraad van Zeist. Voor ons is dat even slikken. Het stemt tot nadenken en te kijken wat je niet goed hebt gedaan en dit te veranderen.
We moeten ons ook beraden hoe we met 1 zetel van de 33 effectief kunnen blijven strijden voor een sociaal Zeist waar iedereen meetelt. Dat zal ons tijd kosten. Maar dat we blijven strijden voor een sociaal Zeist zal blijven. Met 1 zetel en met steun van onze leden zullen wij alles wat nodig is blijven doen om op te komen voor mensen in Zeist met een klein inkomen, die wachten op een betaalbaar huis, die goede en betaalbare zorg nodig hebben, mensen die betaald werk zoeken en mensen die gediscrimineerd worden. Voor hen is de PvdA er en dat zal zo blijven.

De PvdA Zeist feliciteert de winnaars van deze verkiezingen: GroenLinks, Nieuw Democratisch Zeist en de VVD. Dat ze iets goeds doen met de stemmen die ze gekregen hebben.